Політика Конфіденційності Toysi

Угода

Я погоджуюсь з умовами Політики Конфіденційності Toysi та дозволяю використовувати мої персональні дані на засадах, передбачених законом.

Персональні дані

Toysi цінує ваше право на особисте життя та нерозголошення вашої персональної інформації. Ця Політика Конфіденційності - закон, яким користуються всі співробітники нашого сервісу, та регламентує збір і використання особистої інформації, яка може бути запрошена/отримана при відвідуванні вебсайту https://toysi.ua/, при використанні сервісу, при замовленні послуг, листуванні або телефонній розмові. Якщо у вас виникнуть питання або проблеми у зв’язку з конфіденційністю, надсилайте їх, будь ласка, на електронну адресу: support@toysi.ua.

Яка інформація збирається Toysi

Персональна (особиста) інформація стосується окремого споживача. Наприклад: ім’я, адреса, номер телефону, e-mail тощо. Такі дані Toysi отримує лише від осіб, які надають її свідомо та з власного бажання. Наприклад, зареєструвавшись на сайті https://toysi.ua/, або вказуючи ім’я та адресу із запитом на отримання подальшої інформації від Toysi, або у телефонній розмові з представником Toysi, та не виключно такими способами. Toysi не вимагає реєстрації або надання такої інформації для відвідування сайту.

Щоб отримувати повний спектр послуг, брати участь в акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з Toysi, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» та уважно ознайомитися з даною Політикою Конфіденційності, а також висловити свою повну згоду з умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Політики Конфіденційності та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Згоду на використання вашої особистої інформації ви можете відкликати в будь-який момент. Для цього достатньо надіслати повідомлення електронною поштою, з поміткою в темі листа «Видалення моїх персональних даних», за адресою: support@toysi.ua.

Чому Toysi обробляє персональні дані

Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Ваші персональні дані можуть оброблятися для однієї або декількох наступних цілей.

Надання послуг. Toysi може використовувати ваші персональні дані для надання повного обсягу послуг, для обробки ваших запитів або для інших цілей, які можуть існувати для досягнення кінцевої мети — задовольнити інтереси споживача, а також для запобігання та розслідування випадків шахрайства та інших зловживань.

Спілкування з вами. Toysi може використовувати ваші персональні дані для зв’язку з вами. Наприклад: повідомити вас про зміну наших послуг або надіслати вам важливі повідомлення та інші подібні повідомлення, пов’язаних з обслуговуванням споживача/клієнта.

Toysi діє відповідно до цієї Політики Конфіденційності, на підставі Положення про обробку і захист персональних даних та на підставі чинного законодавства України.

Ми маємо право зберігати Персональні дані стільки, скільки необхідно для реалізації мети, що зазначена у даній Політиці конфіденційності або у строки, встановлені чинним законодавством України або до моменту видалення вами цих даних.

Як збираємо інформацію

Особиста інформація надходить безпосередньо від вас - користувача, з вашого відома. Так, коли ви реєструєтеся на сайті, Toysi отримує надану вами інформацію. Коли ви берете участь в промо-акції, Toysi збирає інформацію, необхідну для вашої участі, аби виконати зобов’язання перед вами. Коли ви здійснюєте замовлення послуг, збирається вказана вами інформація, щоб мати змогу здійснити належне обслуговування. Коли ви надсилаєте електронного листа, Toysi зберігає вказану вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти.

Також загальна інформація постійно збирається за допомогою технологій cookies, коли ви заходите на вебсайт https://toysi.ua/.

Cookies

Як і багато інших компаній, Toysi використовує технологію cookies на сайті та поза його межами.

Cookies — це уривки інформації, які вебсайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов’язаної з вебсайтом. Ця технологія розширює можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту.

Технологія cookies не містить особистої інформації та не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Під час перегляду вебсайту Toysi сесійні cookies можуть бути розміщені на вашому пристрої (ПК, смартфон, планшет тощо). Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на сайт та вони видаляються відразу, як ви виходите з браузера.

Постійні cookies можуть зберігатися на вашому пристрої у браузері. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє Toysi: вперше ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять персональних (особистих) даних і можуть бути видалені вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають ніякої вашої контактної інформації. Вони також не отримують жодної інформації з вашого пристрою.

Toysi використовує cookies для визначення характеристик сайту та пропозицій, які вам найбільше подобаються - з метою надання вам більше інформації, в якій ви зацікавлені. Крім того, файли cookies використовуються, щоб зробити вебсайт https://toysi.ua/ безпечним, захищеним і зручним. Файли cookies забезпечують підтримку функцій безпеки та їх роботу. Файли cookies також дозволяють відстежувати порушення Політики Конфіденційності відвідувачами або пристроями. Файли cookies допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти та блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються маніпулювати інформацією з вебсайту.

Ярлик «help» на панелі веббраузера допоможе налаштувати отримання повідомлення від браузера, перевірити нові cookies або відключити cookies. Пам’ятайте, що cookies дозволяють вам повною мірою користуватися всіма можливостями вебсайту https://toysi.ua/. Для забезпечення повного обслуговування від Toysi, радимо вам залишати cookies ввімкненими.

Крім того, вебсайт https://toysi.ua/ може містити посилання на сайти, які не керуються Toysi. Такі посилання наведені виключно для інформаційних цілей.

Технічне оснащення сторінок сайту https://toysi.ua/ може мати (в собі) модулі:

· Соціальної мережі Facebook (facebook.com) та Instagram (instagram.com), управління яких відбувається зі штаб-квартири компанії Facebook Inc, Facebook Corporate Office, який знаходиться за адресою: Headquarters 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA, телефон: +1 (650) 543-4800;

· Соціального форуму Youtube (youtube.com) , управління яким здійснюється з офісу компанії YouTube, LLC, який знаходиться за адресою: 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA, телефон: +1 (650) 253-0000;

· Соціальної мережі Google+ (plus.google.com), управління якою здійснюється з офісу компанії 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, телефон: +1 (650) 253-0000.

Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Facebook, Google+ або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на сайтах Facebook, Google+ або Youtube.

Конкурси та акції

На сайті Toysi іноді розміщені повідомлення про промо-акції, у яких можна брати участь зареєстрованим користувачам. У таких випадках Toysi використовує надану вами інформацію, щоб провести акцію (наприклад, повідомити вас у разі виграшу). Беручи участь в акції, ви надаєте однозначну згоду на безкоштовне використання вашого імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про вас з рекламною метою, у тому числі право публікації вашого імені та фотографії у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ. Таке використання не компенсується (не оплачується).

Треті сторони, що надають послуги

У процесі роботи Toysi звертається до інших компаній та осіб, які виконують додаткові функції для обслуговування користувача. Наприклад: доставка послуг, надання підтримки споживачів. Toysi замовляє також у відібраних сервісів створення промо-кампаній, аналіз даних тощо.

Ці агенції можуть мати доступ до особистої інформації, якщо це необхідно для виконання їхніх функцій, однак їм заборонено використовувати особисту інформацію з іншою метою, ніж та, яка зазначена у цій Політиці Конфіденційності. Toysi вимагає від них належного дотримання конфіденційності своїх користувачів.

До загальної інформації відносяться такі аспекти, як кількість відвідувачів сайту, відвідувані сторінки сайту, завантажена інформація, тип веббраузера, операційна система, назва провайдера інтернет-послуг тощо. Коли ви заходите на сайт Toysi, автоматично збирається та отримується інформація загального, яка узагальнюється з подібними даними про інших відвідувачів. Збираючи таку інформацію, сервіси аналізують, як краще пристосувати вебсайт Toysi до потреб відвідувачів.

Розголошення та надання даних:

1. Toysi розкриє інформацію у випадку запобігання злочину або завдання шкоди Toysi або третім особам;

2. Toysi розкриває інформацію тільки тим третім особам, що надають компанії підтримку та послуги, за допомогою яких можливе ваше обслуговування.

Може статися, що Toysi надасть загальну інформацію про наших відвідувачів (наприклад, відсоток відвідувачів сайту жіночої та чоловічої статі) рекламним агенціям, бізнес-партнерам, спонсорам та іншим третім сторонам, щоб налаштувати або розширити зміст, рекламу, послуги на сайті Toysi для споживачів. Toysi може збирати дані з файлів вебреєстрації (таких як ваш веббраузер, операційна система, відвідані сторінки тощо), щоб зрозуміти, як відвідувачі подорожують сайтом та які його сторінки та розділи є найпопулярнішими.

Оновлення цього регламенту

Toysi має право в односторонньому порядку змінювати та оновлювати частини чи повністю Політику Конфіденційності в будь-який час, без попереднього повідомлення. У цьому випадку радимо час від часу переглядати Політику, щоб дізнаватися про актуальні зміни та оновлення.

Зміни набувають чинності з моменту їх публікації. Коли ви замовляєте послуги, берете участь в акції/в дослідженнях/в опитуваннях або іншим чином взаємодієте з Toysi, ви погоджуєтесь з новими, повними умовами Політики Конфіденційності в тій редакції, що діє на цей момент. У випадку визнання недійсною або нездійсненною будь-якої частини даної Політики конфіденційності, інші її частини будуть залишатися чинними.